NarkotiKuss - ahol őrókasága tanyázik

Miről is szól az oldal? Lévén, hogy személyes blogként tartom számon, nyilvánvaló, hogy nagyrészt velem kapcsolatos. Nem objektíven mutatom be az engem is érdeklő témákat, megosztom a tapasztalataimat, véleményemet, gondolataimat és érzéseimet. Nem állítom ezeket tényként, tehát azt sem, hogy minden úgy van, ahogyan én leírom. Tiszteletben tartom, ha valaki nem ért velem egyet, és lehetőség van ezt megosztani is, ám csak és kizárólag kulturáltan - ehhez pedig nem elég az, hogy vulgaritástól mentes a hozzászólás. Ha pedig nem tetszik az, amit itt képviselek - ami a szókimondóság -, nem kötelező olvasni, ezáltal magadat és engem, valamint az olvasóimat is megkíméljük az ide nem illő megnyilvánulásokkal. Egyébiránt leszögezném: ez nem egy webes magazin, én nem vagyok újságíró, az általam íródott bejegyzések pedig nem cikkek!

Blog ~ Róka

Ha kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan felveheted velem a kapcsolatot a facebook oldalon keresztül vagy e-mailben is, valamint instagramon!

 

róka | gemini | Budapest | '94-es évjárat

Címszavakban: Szeleburdi; makacs; nagy gyerek; túl komoly; piros; fekete; pandák; rókák; boszorkányság; Nyúlszexuális; filmek; sorozatok; könyvek; zene; írás; fotózás; alvás; édesség; energiaital; kreativitás; szemüveg; festett haj; ekcéma; asztma; Star Wars; versek...

Energia:
Kedv:
Aktuális dal: Eminem - River ft. Ed Sheeran
Aktuális sorozat: -
Aktuális tea / kávé: Kólás Hell T_T
Dátum: 2018. 02. 22.

e-mail | instagram | facebook

 

 Tomival elmenni a szia+-ba
Tomival itókázni kávézni
Tomival és párommal itókázni
Fotózkodás
Új telefon
Tokok az új telefonra *megrendelve*
Karácsonyi ajándékok megvásárlása
Ajándékcsomagolás
Arculatváltás-jellegű akármi

 

Leginkább az általam olvasottak, a kedvenceim, barátaim lapja kerül ki ide, ám ha szeretnél cserét kérni, a chat-ben megteheted.

Dorka ~ Anxiety ~ Juci ~ Irina ~ Niki ~ Amee

 

beszélgetős csajos haul smink egyéb lélek személyes oldal karácsony barátok díj rendelés gondolatok ősz tél ötletek étel .

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.12. 15:09
2018.03.07. 17:21
2018.02.28. 10:49
Friss hozzászólások
 
Kreditek

Hatalmas tenkjú meg bárány az alaábbi oldalaknak, illetve szerkesztőiknek!

Bootstrap jQuery Nikkiiworld.hu Framework.gp

A képek 99%-ban az alábbi oldalakról származnak:

Unsplash Stocksnap

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

szia+ és a randi Budapesttel

2017.11.15. 20:31, róka
Címkék: csajos személyes
https://i.imgur.com/WdwHJzF.jpg

Ma egy kedves ismerőssel, akit avanzsáljunk át baráttá, elmentem felfedezni a szia+-t. Elsősorban azért, mert tetszett a képek alapján a hely atmoszférája, meg azért is, mert érdekelt, mik vannak, találok e valami cukit magamnak. Aztán azért is, hogy elköltsek némi pénzösszeget. Ezután eredetileg a Szputnyik-ba is elmentünk volna, de ahhoz nem volt már kedvem, és sokkal cukibb dolgokat találtam, így kávéztünk, beszélgettünk, és azt hiszem, mondhatom azt, hogy randevúztam a várossal. Ismételten...

És most jön az a pont, hogy megkérek mindenkit, aki csak negatívan tud Budapestre gondolni: vagy ne olvassa tovább, vagy ne reagáljon a bejegyzésre, főleg ne úgy, hogy mennyire nincs igazam. Nyilván nem vagyunk egyformák, és számomra igenis van némi szépség a fővárosban.

Tomit a tumblr-ön keresztül ismertem meg, követtük egymást jó ideje, ismerősök voltunk facebook-on, és régóta beszéltünk róla, hogy találkozni kellene, összeröffenni, de eddig soha nem esett úgy, hogy sikerüljön is. Néha beszéltünk pár szót, amióta kiderült, hogy a melóhelyem szomszédságába jár okosodni, de kifejezetten még nem szerveztünk közös programot, egészen a mai napig. Így munka után találkoztunk, és a nyakunkba vettük a várost.

A szia+ egy rendkívül hangulatos bolt, ahol egyedi cuccokat talál az ember. Teljesen véletlenül találtam rá, és a képek alapján megtetszett a légkör, amiben amúgy nem csalódtam egy pillanatra sem. Kedves, barátságos és hívogató hangulat fogadott. Kitűzők, felvarrók, ékszerek, táskák, napszemüvegek, képeslapok, zoknik... Mindenféle szuper dolog, és abban a pillanatban, hogy beléptem, elvesztem. Szerettem volna kitűzőket, felvarrókat és zoknikat is venni, valamint, mivel napszemüveg mániás vagyok, a steampunk meg helyet kapott a szívemben, szerettem volna felpróbálni egy ilyen stílusú napszemüveget, ez azonban nem történt meg. Ennek ellenére gazdagodtam egy napszemüveggel is, bár még meg kell vele barátkoznom (és azért a hatalmas köralakút sem fogom a fiók mélyére száműzni!).

Lényegében minden sikerült venni, és még matricát is hoztam magammal haza, amit ajándékba kaptam meg, mondván, éppen eleget költöttem anélkül az 50 forint nélkül is. Ha pedig azt vesszük alapul, hogy egy Szptunyikos felvarró közele egy ezresbe fáj, ezekért meg a felét elég ott hagyni... Én meglepődtem, mikor facebook-on láttam az árakat, ilyen nincs, nem lehet, hát ezekért csak ennyit? Pedig van. A felvarrók 500, a kitűzők 800 forintba kerülnek, a napszemüvegekre meg jelenleg 20%-os akció van. A zoknik 1600-1800ért, minden másnak nem tudom az árát, mert perpillanat ezeket vásároltam. De ajánlom mindenkinek, aki érdekelt ilyen témában, mert tényleg szuper a hely!


rókás zokni, 1800 HUF


karácsonyi macis zokni, 1600 HUF


napszemüveg, 2500 helyett 2000 HUF


felvarrók (felvasalós), 500 HUF / db - pandás matrica, 50 HUF ajándék


kefélő nyulak kitűző, 800 HUF


fuckyou kitűző, 800 HUF

társaság, kiszolgálás, hangulat: felbecsülhetetlen

Szóval gazdagodott a hátizsákom két kitűzővel, meg némelyik felvarró is előfordulhat, hogy rá fog vasalódni. Igazából még nem döntöttem el a helyüket... Elég sokat röhögtünk Tomival egyébiránt, az eladó srác meg tuti teljesen ki volt, ott poénkodott pár vevővel, hogy "hagyma is mehet bele? minden?" meg "supershop kártya van?"... nekem meg elfelejtett visszaadni, aztán elnyomott egy olyat, hogy "ja, bocs, erőltetett borravaló... amúgy csak elfelejtettem visszaadni". Kicsit azért éreztem rajta, hogy nincs ehhez most ereje, de jófej volt. Mivel Szputnyikba már kedvem sem volt elmetrózni, valamint a rókás felvarróért nem érte volna meg (ez szerintem cukibb is), elmentünk kávézni, és mivel tele volt a hely - és itt meg is jegyezném, hogy nem tudom, hol vettük a kávét -, úgy döntöttünk, lesétálunk a partra, és beszélgetünk.

Számomra most volt először az, hogy egy férfivel találkoztam, akivel barátok vagyunk, vagy legalábbis valami olyasmi, és nem kellett visszafognom magam. Illetve úgy általában ő volt az első ember, nemtől függetlenül, aki mellett teljesen fel tudtam engedni, és nem éreztem azt, hogy sok vagyok, túlmegyek egy bizonyos határon. Beszélgettünk mindenségekről, az életünkről, emberekről, furcsaságokról, nevettünk és viccelődtünk egymással. Ebből pedig következik majd egy másik bejegyzés is, de azt majd később. Lényegében Tomi az az ember, akit el tudok képzelni magam mellé egy életre barátnak. Elvégre a barátok jönnek s mennek, ideig-óráig maradnak az életünkben. De Tomival tudom, hogy ez egy nagyszerű kapcsolat kezdete, ahogyan azt is, hogy párommal is nagyon jól ki fognak jönni, rengeteg közös van bennük is.

S ahogy ott sétáltunk a Duna mellett, besötétedett, én ismét úgy éreztem magam, mint anno 2,5 éve, amikor lesétáltam a Ferenciektől a Nyugatiig, egyedül, zene nélkül, néha ránézve a térképre a telefonom. Amikor a kosz, a tömeg és a zaj ellenére beleszerettem a városba. Amikor tudtam, én itt akarok élni. Amikor eldöntöttem, én itt fogok élni. Legalább egy kicsikét... Most pedig felkínált még valamit: Olyan kapcsolatot, ami valamiért egy az egyben arra emlékeztet, ami egy nagyon jó barátommal volt valaha, még mielőtt átváltott volna az egész valami furcsa, megmagyarázhatatlan kínosságba, amit talán csak én érzek, de akkor is. Még mikor tartottuk a kapcsolatot, és rendszeresen találkoztunk. Én szeretem Budapestet, mert gyönyörű, mert egy igazi csoda számomra. Új életet kínált, új élményeket, új ismerősöket, jó közeget, otthont nyújt, barátokat ad. Egyszerűen nem tudok a városra csak úgy gondolni, mint valami koszos, büdös, zsúfolt helyre. Annyi szépsége van, amit az emberek nem is akarnak meglátni, de én inkább megállok pár percre, hogy levegőt vehessek... 

2 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2017.11.18. 16:13
róka

@Zsó, örülök, hogy kedvet kaptál hozzá! :D Maga a hangulata is annyira kellemes a helynek, igazi kis kinycses barlang. :D
Budapesttel kapcsolatban meg... megyeszékhelyen nőttem fel, ahol ugyanúgy vannak undorítóbb meg szebb környékek, lakóparkok meg betondzsungelek, és őszintén megmondom, én nem voltam ott boldog soha, pedig szép város, nyugodt környéken éltem, de hiányzott valami, amit Budapestben megtaláltam. Pedig soha nem szerettem a nyüzsgést, a nagy tömegeket, de furcsa mód, itt hiába vannak sokan, valahogy nem tűnik annyira vészesnek, mint máshol.

Idézet
2017.11.18. 12:37
Zsó

Hű, ezt a szia+-t biztosan meg fogom nézni, kedvet hoztál hozzá. Az a rókás meg karácsonyi zokni különösen cuki! *-*

Az pedig mindig öröm számomra, ha valaki nem tősgyökeres budapesti létére képes pozitívan nyilatkozni róla. Bevallom, azonnal nyílik a bicska a zsebemben, ha elvakultan szidják. Budapest igenis gyönyörű, és csodálatos. Megvannak a hiányosságai, a hibái... de csak azt tudom ehhez hozzátenni, hogy: mint minden nagyvárosnak. Minden nagyvárosban tömeg van, minden nagyvárosban van óhatatlanul kosz és bunkóság is. Szóval sosem értettem, miért kell bántani Budapestet, szerintem csodálatos. Örülök, hogy jól érzed magad itt. :)

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 


SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!