NarkotiKuss - ahol őrókasága tanyázik

Miről is szól az oldal? Lévén, hogy személyes blogként tartom számon, nyilvánvaló, hogy nagyrészt velem kapcsolatos. Nem objektíven mutatom be az engem is érdeklő témákat, megosztom a tapasztalataimat, véleményemet, gondolataimat és érzéseimet. Nem állítom ezeket tényként, tehát azt sem, hogy minden úgy van, ahogyan én leírom. Tiszteletben tartom, ha valaki nem ért velem egyet, és lehetőség van ezt megosztani is, ám csak és kizárólag kulturáltan - ehhez pedig nem elég az, hogy vulgaritástól mentes a hozzászólás. Ha pedig nem tetszik az, amit itt képviselek - ami a szókimondóság -, nem kötelező olvasni, ezáltal magadat és engem, valamint az olvasóimat is megkíméljük az ide nem illő megnyilvánulásokkal. Egyébiránt leszögezném: ez nem egy webes magazin, én nem vagyok újságíró, az általam íródott bejegyzések pedig nem cikkek!

Blog ~ Róka

Ha kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan felveheted velem a kapcsolatot a facebook oldalon keresztül vagy e-mailben is, valamint instagramon!

 

róka | gemini | Budapest | '94-es évjárat

Címszavakban: Szeleburdi; makacs; nagy gyerek; túl komoly; piros; fekete; pandák; rókák; boszorkányság; Nyúlszexuális; filmek; sorozatok; könyvek; zene; írás; fotózás; alvás; édesség; energiaital; kreativitás; szemüveg; festett haj; ekcéma; asztma; Star Wars; versek...

Energia:
Kedv:
Aktuális dal: Eminem - River ft. Ed Sheeran
Aktuális sorozat: -
Aktuális tea / kávé: Kólás Hell T_T
Dátum: 2018. 02. 22.

e-mail | instagram | facebook

 

 Tomival elmenni a szia+-ba
Tomival itókázni kávézni
Tomival és párommal itókázni
Fotózkodás
Új telefon
Tokok az új telefonra *megrendelve*
Karácsonyi ajándékok megvásárlása
Ajándékcsomagolás
Arculatváltás-jellegű akármi

 

Leginkább az általam olvasottak, a kedvenceim, barátaim lapja kerül ki ide, ám ha szeretnél cserét kérni, a chat-ben megteheted.

Dorka ~ Anxiety ~ Juci ~ Irina ~ Niki ~ Amee

 

beszélgetős csajos haul smink egyéb lélek személyes oldal karácsony barátok díj rendelés gondolatok ősz tél ötletek étel .

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.04.12. 15:09
2018.03.07. 17:21
2018.02.28. 10:49
Friss hozzászólások
 
Kreditek

Hatalmas tenkjú meg bárány az alaábbi oldalaknak, illetve szerkesztőiknek!

Bootstrap jQuery Nikkiiworld.hu Framework.gp

A képek 99%-ban az alábbi oldalakról származnak:

Unsplash Stocksnap

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Párkapcsolat - rossz tapasztalatok

2018.01.15. 17:44, róka
Címkék: személyes lélek
https://i.imgur.com/VVrF9pU.jpg

Rengeteg kellemetlen tapasztalata lehet az embernek, ezeknek pedig lehetnek negatív hatásaik a jövőben. Például a sok rossznak köszönhetően az ember kevésbé engedi bizalmába a párját, ami egy ideig még érthető is, de van egy pont, amit ha átlép két ember együtt, már nem lehet életben tartani ezen hatásokkal az amúgy teljesen működőképes kapcsolatot.

Ez a bejegyzés nem arról fog szólni, hogyan tegyük túl magunkat azon, ha valami rosszat tapasztaltunk a korábbi párkapcsolataink alatt. Nem is javaslom, hogy úgy tegyetek, ahogyan én tettem, mert nem jó megoldás, és kinyírja a lelket. De szeretném bemutatni azt, mennyire nehéz olykor rájönni, hogy a hibás nem te vagy - és, hogy rengeteg kellemetlen mellékhatása lehet annak, hogy sokáig húztad a nem megfelelő emberrel.

Írtam már a korábbi kapcsolatommal kapcsolatban, így nem titok, hogy valamilyen szinten abuzív kapcsolatban éltem. Igaz, nem sokáig, és őszintén azt sem bánom, hogy megtapasztaltam, bár ha választhatnék, kitörölném az illető emlékét az életemből. Lényeg a lényeg, hogy nem voltam önmagam mellette, mert nem lehettem önmagam. Nem engedte. Ez pedig szépen lassan tönkretett. Ahogyan az is, hogy féltékenykedett, még akkor is, amikor tudta, kivel és miről beszélünk, amikor ezalatt a beszélgetés alatt is őt védtem, amikor ennek ellenére ő fogta és lelépett, hogy majd akkor beszél velem, amikor elmúlik hisztirohamom. Aztán bőgve hívtam fel, mert én elhittem, hogy én hibáztam. Az is kikészített, hogy ha rossz kedvem volt, egyből azt kaptam meg, majd beszél velem, amikor lehet velem beszélni. Nem hallgatott meg. Nem tudta, mi folyik a fejemben. Nem vette észre, hogy menekülök tőle...

Megismertem valakit, egy idősebb férfit, és beszélgettünk. Eleinte indokolatlanul semmilyen volt a kapcsolatunk, aztán elkezdtem bízni benne, és ő is bennem. Elmondta, ki ő, bár nevetséges módon, de a lényeg: tudtam, ki rejlik a névtelensége mögött, és ennek ellenére sem csökkent az érdeklődésem. Olyan jó volt végre, hogy valaki engem akar anélkül, hogy meg akarna változtatni, és azt hiszem, így visszatekintve tudom, miért volt olyan nehéz elengedni a múltat, amikor ott voltam ezzel a férfival kettesben. Amikor fél doboz cigaretta elfogyott, amikor nem bírtam semmit mondani, csak folytak a könnyeim. Azt hiszem, az volt az a pillanat, amikor elszakadt az egyébként nagyon erős kötél, amivel magához kötött valaki, aki nem velem akart lenni, hanem azzal, amivé átformált.

De elengedtem, felülkerekedtem, és sajnos a legrosszabb módon sikerült továbblépnem. A megcsalásról mind tudjuk, hogy nem szép dolog, hogy mennyire szörnyű, ha kiderül, a párunk megcsalt. Tisztában voltam ezzel a ténnyel előtte is, utána is, és akkor is, amikor megtörtént. Soha nem gondoltam volna, hogy pont én fogok valakit megcsalni, és ami a jelenemet, jövőmet illeti, biztos vagyok abban, hogy nem fog megtörténni megint. Azonban akkor és ott nem érdekelt, mi lesz. Nem éreztem magam rosszabbnak vagy mocskosnak amiatt, mert megtörtént. Akkor és ott nem az a lány voltam, aki párkapcsolatban él valakivel (és itt most teljesen vonatkoztassunk el a milyenségétől és a körülményektől), hanem a lány, aki önmaga akart lenni. Aki ismét uralkodni akart a teste, a lelke és az élete felett. És ítéljen el bárki, de kellett ez az arconcsapás ahhoz, hogy tudjam, nem miattam nem jó, nem én vagyok a hibás, nem miattam nem működik.

A gondok amúgy mélyebben gyökereztek, mint akkor gondoltam, mert tényleg, nem csupán arról volt szó, hogy például nem jó vele a szex. Nem is az volt a legnagyobb gondom, hogy konkrétan fájt vele az a 10 perc is, mert akkoriban betudtam annak, hogy tapasztalatlan vagyok. Arra pedig végképp jó volt, hogy odaadtam magam az idősebb férfinak, hogy kiderült, nem velem van a baj.

Ellenben amikor már azt is megmondja, hogy például nem rendelhetsz a saját pénzedből magadnak műraszta tincseket, hogy megtudd, jól állna e, az már több, mint árulkodó jel. Mert, ha még arról lett volna szó, hogy teszemazt, magamra tetováltatok valamit, aminek semmi értelme, rendben van. De itt olyan dolgokról volt szó, amiket, ha nem jön be, akkor fogom, és kiszedem. Szóval igen, valóban megcsaltam valakit, akit egykor szerettem, és aki egykor szeretett, de amikor megtörtént, ő már rég nem érzett irántam semmit. Ennek ellenére ő kövötelete vissza azt, amit ajándékba kaptam tőle, mondván, én csak kihasználtam. Valóban, mert én voltam az, aki hónapokig küzdött még, hogy megmentse a kapcsolatot, aki azt hitte, még mindig szerelmesek egymásba, aki még ott, abban a pillanatban is küzdött magával, amikor már tudta, hogy nincs visszaút, és igenis meg fog történni. De én használtam ki őt... Ráadásl olyan dolgokat vágott a fejemhez, amiket azok sem mondtak soha, akik kibeszéltek, és röhögtek rajtam a suliban - mert ha valamiről, akkor erről aztán tényleg nem tehettem soha, és egyszer nem kaptam ezzel kapcsolatban negatív megszólalást senkitől... csak tőle.

Ekkor döntöttem el azt, hogy végleg megszakítom a kapcsolatot vele, és ha nem érti meg, még fel is jelentem zaklatásért - mert az nem volt elég, hogy elküldtem, és letiltottam, hiszen még édesanyámnak is írt. De egy idő után eltűnt, mert nem reagáltam már az üzenetére. Azóta képes vagyok kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni, egy olyanban, ahol nem korlátoznak.

A tanulság ebből az egészből? Őszintén megmondom, ha van, akkor csupán annyi, hogy nem biztos, hogy a Te hibád. Nem kötelező magadat hibáztatni valamiért, ami nem megy. Mert két emberes móka egy kapcsolat, és ha te mindent megteszel, ami tőled kitelik, akkor miért is lenne a Te hibád? Viszont egy dolgot tudok mondani, mint tanács: Ne jussatok el addig, hogy megcsaltok valakit. Annak ellenére, hogy nem érzem magam rossznak ettől, ott fog fityegni életem végéig a címke rajtam, hogy 'megcsaló' - és vannak, akik nem feltétlenül értenék meg, miért is tettem, és emiatt nem vennének emberszámba. Másfelől pedig mindenki másképp dolgozza fel, és lehet, hogy össszetörsz lelkileg. Főleg, ha még kötődni is kezdesz a másikhoz, aki viszont nem akar tőled semmi mást. Úgyhogy inkább ne tegyétek... tényleg. Ha nem működik, vessetek véget a kapcsolatnak, de ne csaljatok meg senkit.

Még nincs hozzászólás.
 


Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG