NarkotiKuss

We are searchlights, we can see in the dark, We are rockets, pointed up at the stars...

NarkotiKuss

Miről is szól az oldal? Lévén, hogy személyes blogként tartom számon, nyilvánvaló, hogy nagyrészt velem kapcsolatos. Nem objektíven mutatom be az engem is érdeklő témákat, megosztom a tapasztalataimat, véleményemet, gondolataimat és érzéseimet. Nem állítom ezeket tényként, tehát azt sem, hogy minden úgy van, ahogyan én leírom. Tiszteletben tartom, ha valaki nem ért velem egyet, és lehetőség van ezt megosztani is, ám csak és kizárólag kulturáltan - ehhez pedig nem elég az, hogy vulgaritástól mentes a hozzászólás. Ha pedig nem tetszik az, amit itt képviselek - ami a szókimondóság -, nem kötelező olvasni, ezáltal magadat és engem, valamint az olvasóimat is megkíméljük az ide nem illő megnyilvánulásokkal. Egyébiránt leszögezném: ez nem egy webes magazin, én nem vagyok újságíró, az általam íródott bejegyzések pedig nem cikkek!

Ha kérdésed vagy kérésed van, nyugodtan felveheted velem a kapcsolatot a facebook oldalon keresztül vagy e-mailben is, valamint ha témát szeretnél javasolni, megírhatod a chat-ben!

 
Róka

róka | gemini | Budapest | '94-es évjárat

Címszavakban: Szeleburdi; makacs; nagy gyerek; túl komoly; piros; fekete; pandák; rókák; boszorkányság; Nyúlszexuális; filmek; sorozatok; könyvek; zene; írás; fotózás; alvás; édesség; energiaital; kreativitás; szemüveg; festett haj; ekcéma; asztma; Star Wars; versek...

e-mail | facebook

 
Lista

Új design!!!
Pihenés vidéken
Primert és highlightert venni
Hajatfesteni
Rólam modul

 
Chat

Ha kulturáltan nem tudsz megnyilvánulni (nem merül ki abban, hogy nem káromkodsz...), inkább ne is próbálkozz! Egyébként pedig jogom van törölni bármit, amit ide nem illőnek tartok. Megértéseteket köszönöm, reklamációt pedig nem fogadunk el blokk ellenében sem!

 
Kedvencek

Leginkább az általam olvasottak, a kedvenceim, barátaim lapja kerül ki ide, ám ha szeretnél cserét kérni, a chat-ben megteheted.


 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2017.10.16. 16:14
2017.10.01. 13:06
2017.09.28. 12:28
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Kreditek

Hatalmas tenkjú meg bárány az alaábbi oldalaknak, illetve szerkesztőiknek!

Bootstrap jQuery Nikkiiworld.hu Framework.gp

A képek 99%-ban az alábbi oldalakról származnak:

Unsplash Stocksnap

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Blog

Az érintések szorongása

2017.10.01. 13:06, róka
https://i.imgur.com/SRxiZj7.jpg

Történetünk egy lányról szól, aki gyerekkorában közvetlen volt, barátkozós, nyitott, mindenkivel megtalálta a közös hangot, és jóban volt velük. De nem itt kezdődik a mese, ami nem is igazán mese, hanem ott, ahol ez a közvetlenség és gyermeki jószívűség felfedezte az emberi lét egyik leggonoszabb vonását: az embertelenséget, gerinctelenséget. Rengeteg történés együttes következményeképp a lány bizalmatlan lett, ebből adódóan pedig még a barátait, családtagjait, szeretteit sem ölelte meg. Azon érintések, melyeknek zöld utat adott, csakis azért lehettek jelen az életében, mert megszokta őket – de nem tulajdonított nekik semmiféle jelentést vagy érzelmi hátteret.

Nos, a történet rólam szól, és kicsit szálljunk vissza a földre. Tudni kell, hogy kisiskolásként még igencsak közvetlen voltam, tényleg mindenkivel, akivel kapcsolatba kerültem, jóban voltam. Tulajdonítsuk ezt egy alapvető gyermeki tulajdonságnak, hiszen nagyrészt mindenki mindenkivel játszott. Persze, voltak, akiket kevésbé szerettek néhányan, nyilvánvaló, nekem is voltak ilyen társaim, de velük sem volt különösebb bajom, egyszerűen csak nem álltak közel hozzám. Ez így ment egy darabig, aztán az első sokk akkor ért, amikor engem is elküldtek, hogy én nem játszhatok velük. Egy barátnőmnek hitt lány, és egy másik, akik egyébként ősellenségek voltak. Azt nem tudtam, hogy ősellenségekből legjobb barátnők is lehetnek, de elfogadtam, hogy nekem nem osztottak több lapot. Majd, ahogy teltek az évek, egyre inkább megismertem a kiközösítés fogalmát, mindemellett nagyon érzékeny gyerek voltam, ami rátett még egy lapáttal erre az egész iskolai mizériára. Voltak csúnya dolgok, amikor iskolát is akartunk váltani (mármint én is, meg a szüleim is ezen a véleményen voltunk), de végül úgy voltam vele, hogy nem futamodok meg, én inkább elviselem, és kitartok, minthogy új helyre és társaságba kerüljek. Az sem lett volna biztos, hogy jobb lesz a helyzet, ha meg rosszabb lett volna… na, abba bele sem merek gondolni. Tehát végigcsináltam. A bizalmam másokkal szemben a béka segge alatt sem volt megtalálható, de akadt néhány ember, akikkel barátként viselkedtem. Volt, akivel hamar megszűnt a kapcsolat, mikor elváltak útjaink, volt, akivel évekig barátok maradtunk még, de az igazat megvallva, senkivel nem maradt meg a jó viszony. Mindezek ellenére egyébként az ölelés számomra ismeretlen volt. A középiskolai évek során néhányszor megöleltem néhány barátot, de valahogy soha nem éreztem helyesnek vagy jónak, mindig olyan kellemetlen volt. A másik ember kezének megfogása, a puszik, a csók, valahogy minden olyan idegennek tűnt – eközben mégis vágytam valahol mélyen mindenre, de nem voltam képes egyikre sem. Néhány szituáció ezek alól kivételt képzett: barátokkal és haverokkal való találkozáskor a 3 arcra puszi, a családtagoknak szánt puszik mondjuk szülinapkor – ezek nem jelentettek gondot, mert érzelemmentesen történtek részemről, ráadásul megszoktam. Olyan volt ez, mintha más folyamatosan az ujjait ropogtatná. Nem volt háttere, egy amolyan begyakorolt mozdulatként jött.

Időközben lett barátom, és valahogy vele sem volt jó semmi. Próbálkoztam, hogy tényleg jól essen egy ölelés, meg a kézenfogva-sétálás, de csak nyűg volt. Lényegében irtóztam az érintésektől. Egészen addig, amíg egy számomra nagyon kedves ember szorosan meg nem ölelt. Olyan igazian, és elmondhatatlanul jól esett. Furcsa volt feldolgozni, hogy tényleg kellemes volt. Azután sem volt könnyű másokkal semmiféle érintkezés, ugyanúgy rosszul éreztem magam, de kivételt képzett néhány barát, kedves ismerős, nevezzük őket, ahogyan akarjuk. Velük vágytam az ölelésekre meg a lopott érintésekre. Tudjátok, amikor ’véletlenül’ összeér a kézfejetek, vagy a másik vállára teszitek a kezeteket, esetleg egy rövidke masszázsról legyen szó, akár csak egy másodperc töredékéig tartó érintésről. A bizalmam és a közvetlenségem továbbra sem volt fellelhető, valahol elhagytam őket félúton hazafele talán, de ez a néhány kivételes ember kezdte helyrehozni a helyrehozhatatlannak vélt károkat.

Teltek az évek, és féltem új emberekkel találkozni. Beszélgetni velük, megismerni őket, kezetfogni, és mindentől, amit el lehet képzelni ilyen helyzetekben. Volt egy eset, amikor saját magammal harcoltam, hogy engedjem már el magam, és hagyjam, hogy hozzámérjenek. Mert vágytam rá, akartam, de ugyanekkor féltem is, mert annyira új és különös volt az egész helyzet, hogy nem igazán tudtam, mire számítsak. Talán az is megfordult a fejemben, hogy fáj majd, ha hozzám ér, hogy a bőröm elkezd égni, és megint nem merek senkit még csak megpuszilni sem. Végül, hosszas önmarcangolás után kiderült, hogy nem fáj, ha hagyom, hogy szeressenek, és törődjenek velem. Lehet, hogy itt kezdődött el a gyógyulás, lehet, hogy később, de mindenképp nagy előrelépés volt számomra, és sokat segített.

Nem sokkal később egy első találkozás alkalmával, amitől egyébként rettegtem, egyúttal vártam is minden porcikámmal, egyszerűen csak az illető nyakába ugrottam gondolkodás nélkül. Ott álltunk egymás előtt, és csak arra tudtam gondolni, hogy meg akarom ölelni. Még mindig zavarban voltam, és nehezemre esett beszélgetni, mert nem tudtam, hogyan kell új emberekkel beszélgetni, de nem féltem már.

Továbbra is zavarban vagyok, ha új emberekkel találkozom, ha barátkoznom kell, és nem szeretem, ha hozzám érnek, de kevésbé zavar, nem érzem magam rosszul tőle. Ha pedig egy ismerősöm, barátom ér hozzám, nem lepődök meg, nem kezdek el szorongani, nem akarok elfutni a világ elől, hagyom, mert már tudom, hogy nem árt vele, és rájöttem, hogy szükségem van az érintésekre.

Még nincs hozzászólás.
 


Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE    *****    * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak * GP Life * Webes hírek * Nem csak gportálos oldalaknak *